Gale Hamkesstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gale Hamkesstraat - 8921GT - Leeuwarden beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gale Hamkesstraat - 8921GT - Leeuwarden
Chinese dame zoekt huisgenoot (bij voorkeur Chinese sprekend studente/expat).1 gemeubileerde kamer te huur, plus gedeelde woonkamer, keuken, badkamer, toilet.Huis is volledig ingericht.Huurprijs is inclusief meubilering, GWL, internet/tv, wasmachine.Ligging nabij stadscentrum, supermarkten en NHL.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gale Hamkesstraat – 8921GT – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Gale Hamkesstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gale Hamkesstraat in Leeuwarden

Gale Hamkesstraat in Leeuwarden via Kamernet
Gale Hamkesstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo