Gedempte Burgwal in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gedempte Burgwal - 2512BV - Den Haag beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gedempte Burgwal - 2512BV - Den Haag
Midden in het centrum van den haag,Op zoek naar een nette student of werkende student die zorgvuldig en netjes omgaat.De kamer bevind zich op de tweede Verdp met 1 andere kamer en een gedeeld keuken douche toilet.Centraal station en de gemeente huis zijn er letterlijk op 5 min loop afstand.Op 1 min lopen zet je al een stap in centrum den haag.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gedempte Burgwal – 2512BV – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Gedempte Burgwal en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 950
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gedempte Burgwal in Den Haag

Gedempte Burgwal in Den Haag via Kamernet
Gedempte Burgwal in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo