Gedempte Raamgracht in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gedempte Raamgracht - 2011WH - Haarlem beschikbaar per 2023-10-05 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gedempte Raamgracht - 2011WH - Haarlem
Ik heb in mijn huis een Bed and Breakfast met Beautysalon en kunstsalon. Ik zoek voor negen maanden van oktober tot en met juni 2024(laagseizoen) een (single) vrouwelijke huurder van de sfeervolle gezellige 2-kamer suite met eigen badkamer. Het is een zelfstandige ruimte. Er is in de Suite een koffie & theehoekje, een ijskastje, een TV, een combi-magnetron en een kookplaat. Mogelijkheid om te koken en af te wassen in de 2kamer Suite. Met basis eigen keuken-materiaal. Zithoek is ook mogelijk. En een eigen deel op patio. Toplocatie, in de geliefde vijfhoek, ligt rustig en om de hoek begint het centrum van Haarlem. Alles is op loopafstand. Inclusief OV.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gedempte Raamgracht – 2011WH – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Gedempte Raamgracht en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1195
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gedempte Raamgracht in Haarlem

Gedempte Raamgracht in Haarlem via Kamernet
Gedempte Raamgracht in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo