Geerstraat in Heerlen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Geerstraat - 6411NM - Heerlen beschikbaar per 2024-06-04 in het mooie Heerlen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Geerstraat - 6411NM - Heerlen
Mooi studio voor iemand die zelfstandig wilt gaan wonen. De kamer is voorzien van laminaat/keuken/douche/toilet/kabel internet/ eigen meterkast/ afgesloten fietsenstalling. Er is een gezamenlijk wasmachine en droger aanwezig. Centrale ruimtes worden schoongehouden door schoonmaakster. Studio ligt midden in centrum van Heerlen en dichtbij alle nodige voorzieningen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Geerstraat – 6411NM – Heerlen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Heerlen aan de Geerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Heerlen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Heerlen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Geerstraat in Heerlen

Geerstraat in Heerlen via Kamernet
Geerstraat in Heerlen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo