Gerard Doustraat in Venlo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gerard Doustraat - 5914VA - Venlo beschikbaar per 2024-07-12 in het mooie Venlo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gerard Doustraat - 5914VA - Venlo
Per direct komt er voor onbepaalde tijd een kamer vrij in ons optrekje in Venlo. De woning ligt in een rustige buurt nabij het centrum van Venlo en het Trefcenter (met verschillende supermarkten en andere winkels). Het huis is voorzien van een ruime tuin. De afstand naar het centrum is 1,2 km. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 400m afstand. Het station is makkelijk te bereiken met een fietstochtje van ongeveer 5 minuutjes. De Fontys ligt op 3,5 km afstand van het huis. De kamer die we verhuren bevindt zich op twee etage en betreft een zolderkamer. Het is voorzien van een dakraam met verduisteringsgordijn. De kamer is 18m2. De huurprijs van deze kamer zal uitkomen op €410,- per maand (incl. GWL)Gratis en voor niets krijg je er paar fijne huisgenootjes bij. Samen delen we een gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en toilet. De keuken is voorzien van vaatwasser, magnetron en oven. Verder zijn er een wasmachine, televisie en ruime fietsenberging aanwezig. Ook belangrijk: het hele huis is voorzien van WIFI. Lijkt het jou leuk om ons nieuwe huisgenootje te worden?! Stuur dan een berichtje GroetjesInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gerard Doustraat – 5914VA – Venlo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Venlo aan de Gerard Doustraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Venlo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Venlo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gerard Doustraat in Venlo

Gerard Doustraat in Venlo via Kamernet
Gerard Doustraat in Venlo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo