Gildstraat in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gildstraat - 3572EK - Utrecht beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gildstraat - 3572EK - Utrecht
Een gemeubileerde kamer te huur in een recent gerenoveerd huis. De kamer is circa 11m2. De woning wordt gedeeld met twee andere werkende mensen. De gehele woning is zeer goed geïsoleerd en bevat een badkamer met aparte douche en ligbad, toilet, wasruimte, keuken en tuin. Beschikbaar vanaf 1 januari 2024 t/m uiterlijk 31 augustus 2024. Korter blijven is ook mogelijk met een 2 maanden opzegtermijn. Er wordt een borg van twee maanden gevraagd. Stuur dan een omschrijving van wie je bent om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging en een kennismaking met de huidige bewoners. De voorkeur gaat uit naar een werkend persoon. De data voor bezichtigingen zijn flexibel. Online bezichtigingen via whatsapp zijn ook mogelijk maar er wordt dan wel een tweede live bezichtiging verwacht. Geen rokers!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gildstraat – 3572EK – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Gildstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 845
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gildstraat in Utrecht

Gildstraat in Utrecht via Kamernet
Gildstraat in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo