Godijn van Dormaalstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Godijn van Dormaalstraat - 3067JJ - Rotterdam beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 7 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Godijn van Dormaalstraat - 3067JJ - Rotterdam
Het appartement is gelegen in de wijk Het Lage Land, een rustige en veilige wijk.Alle voorzieningen zijn op loopafstand (sport, supermarkten, winkels, openbaar vervoer). Ook is het appartement op loopafstand van de Kralingse Plas.Een paar voorbeelden van voorzieningen in de buurt:* Winkelcentrum het Lage Land met meerdere supermarkten en andere winkels: 7 minuten lopen* Erasmus Universiteit: 15 minuten fietsen of met de bus* Alexandrium: 15 minuten lopenDe kamers zijn ruim 7m2 en 13m2, volledig gestoffeerd met optie gemeubileerd. De gezamenlijke ruimtes betreffen een zowel volledig ingerichtte keuken en een nette badkamer met een NIEUWE wasmachine + wc. Ook is er beneden een grote berging met voldoende ruimte voor fietsen.De prijs van de kamer is € 550,- euro inclusief gas, water, elektra.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Godijn van Dormaalstraat – 3067JJ – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Godijn van Dormaalstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 7
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Godijn van Dormaalstraat in Rotterdam

Godijn van Dormaalstraat in Rotterdam via Kamernet
Godijn van Dormaalstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo