Gorechtkade in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gorechtkade - 9713BC - Groningen beschikbaar per 2023-10-16 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gorechtkade - 9713BC - Groningen
Voor een periode van een kleine 3maan den. Twee kamers ( 8 en 9m2) naast elkaar gelegen. Met per kamer een eigen wastafel. Gemeenschappelijk woonkamer 20m2, keuken en WC en douche. Gas/H2O/elektra inclusief. Daar naast is er een bergzolder en fietsen schuur. Je deelt het appartement met 2 bewoners. Gesitueerd 5-10 minuten lopen UMCG.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gorechtkade – 9713BC – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Gorechtkade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 485
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gorechtkade in Groningen

Gorechtkade in Groningen via Kamernet
Gorechtkade in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo