Gorisstraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gorisstraat - 6521CH - Nijmegen beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gorisstraat - 6521CH - Nijmegen
Per 01-11-2023 komt er een mooie grote kamer vrij in ons huis aan de Gorisstraat in Nijmegen Oost. Je komt te wonen met twee vrouwen en een nonbinair persoon. We zijn allemaal werkend en het zou fijn zijn als ook jij in deze fase zit. Ons huis is opgeruimd en rustig. We zoeken een vrouw/non binair werkend persoon rond de 26 jaar of ouder. We vinden het gezellig als je openstaat voor een praatje, maar ook dat je eigen ding kan doen.De kamer is 24m2 groot, beschikt over een eigen wasbakje en een groot raam. De huur bedraagt €390 kale huur + €230 gas water licht. In totaal ben je dan €620 kwijt per maand voor deze topkamer op toplocatie!De kamer bevindt zich op de tweede verdieping van het huis. Hier is een moderne keuken die je deelt met één huisgenoot, de douche en het toilet zijn gezamenlijk. De wasmachine, droger en TV en internet delen we gezamenlijk en bedraagt ongeveer €20 per persoon boven op de huur kosten.Zie jij jezelf wonen in deze leuke kamer? Stuur dan een leuke reactie met informatie over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor de kijkavond op dinsdag 24-10-2023! groetjes, Iris, Floor en TaffaraInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gorisstraat – 6521CH – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Gorisstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 620
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gorisstraat in Nijmegen

Gorisstraat in Nijmegen via Kamernet
Gorisstraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo