Goudenregenstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Goudenregenstraat - 7545JX - Enschede beschikbaar per 2023-02-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Goudenregenstraat - 7545JX - Enschede
Hey lieve meiden!Wij zijn opzoek naar een nieuwe huisgenoot. Als huis vinden we het gezellig om samen te eten (als mogelijk) en samen activiteiten te doen. Zo organiseren we gezellige filmavonden, gaan we naar de kermis, bezoeken we de bioscoop of drinken we lekker wat op het terras. Uitgaan staat ook regelmatig op het programma. We hebben geen verplichte huisavonden. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan zeker een berichtje. Liefs VinumInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Goudenregenstraat – 7545JX – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Goudenregenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 245
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Goudenregenstraat in Enschede

Goudenregenstraat in Enschede via Kamernet
Goudenregenstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo