Goudert in Bergen (NH) via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Goudert - 1862BP - Bergen (NH) beschikbaar per 2024-09-26 in het mooie Bergen (NH). Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Goudert - 1862BP - Bergen (NH)
Per 1 sept. kunnen wij een student welkom heten in ons gezellig huis in Bergen. Zeer rustige buurt. Je huisgenoot is een gezellige ,jonge buitenlandse man.Soms eten we gezamenlijk en hebben dan goede gesprekken.Binnen 5 minuten fietsen zit je in ons levendige, pittoreske dorp waar vele zeer goede restaurants , bars en winkels zijn.Ons dorp is een artiestendorp waar vele bekende schilders, schrijvers en dichters wonen.De kamer ligt op het zuiden en is volledig ingericht en zeer schoon.Er bevinden zich twee w.c.’s in het huis en we hebben een fietsenschuur.Lijkt het je leuk om in dit huis te komen wonen, reageer dan direct.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Goudert – 1862BP – Bergen (NH) via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Bergen (NH) aan de Goudert en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bergen (NH). Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Bergen (NH) wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bergen (NH)- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 425
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Goudert in Bergen (NH)

Goudert in Bergen (NH) via Kamernet
Goudert in Bergen (NH) via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo