Graaf Hendrik III laan in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Graaf Hendrik III laan - 4819CD - Breda beschikbaar per 2023-05-02 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Graaf Hendrik III laan - 4819CD - Breda
Voor studenten of werkenden tussen de 20 en 27 SLIMME TERMOSTAAT waarmee je per kamer kan verwarmengoede lokatie, zo in de stad/snelweg/bos en dichtbij scholen in bredanette wijk, geen hangjongeren of andere tokkiessuper chille woonkamermooie spullen, bank, gordijnen, tafel met stoelen, lampen enzwasmachine, droger, vaatwasser, magnetron en frituur (en vervanging wanneer ze stuk zijn)masterlijke doucheruimteprima keukenchille tuin2 balkonsafgesloten fietsen ruimtebed en bureau2 huisgenoten (vrouw)incl.gas, water en lichttv en internetexcl.gemeentelijke belastingen (maar daar kan je kwijtschelding op aanvragen)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Graaf Hendrik III laan – 4819CD – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Graaf Hendrik III laan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Graaf Hendrik III laan in Breda

Graaf Hendrik III laan in Breda via Kamernet
Graaf Hendrik III laan in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo