Graan voor Visch in Hoofddorp via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Graan voor Visch - 2132EV - Hoofddorp beschikbaar per 2024-01-20 in het mooie Hoofddorp. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Graan voor Visch - 2132EV - Hoofddorp
Mooie schone kamer te huur dichtbij station hoofddorp kamer is totaal gemeubileerd en netjes onderhouden je bent overal mobiel en goed bereikbaar loopafstand is vijf minuten vanaf de kamer naar het station Kamer is heel goed gelegen voor de dames die stage gaan lopen op Schiphol is 1 halte met de trein en ook met de bus.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Graan voor Visch – 2132EV – Hoofddorp via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hoofddorp aan de Graan voor Visch en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hoofddorp. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hoofddorp- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Graan voor Visch in Hoofddorp

Graan voor Visch in Hoofddorp via Kamernet
Graan voor Visch in Hoofddorp via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo