Groentemarkt in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Groentemarkt - 8911JB - Leeuwarden beschikbaar per 2024-08-23 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Groentemarkt - 8911JB - Leeuwarden
Wij zijn opzoek naar een studente die per augustus een kamer zoekt in Leeuwarden. Wij wonen totaal met 4 studenten in het centrum van Leeuwarden. De woning is om de hoek van de grote winkelstraat waar veel terrassen zijn en ook op loopafstand van supermarkten en de uitgaansbuurt. Ook is NHL Stenden op ongeveer 7 minuten fietsen verwijderd. Wij zoeken een gezellige dame die sociaal is en het leuk vindt om samen met haar huisgenoten leuke dingen te doen zoals een borrelavondje of samen de stad in.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Groentemarkt – 8911JB – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Groentemarkt en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 369
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Groentemarkt in Leeuwarden

Groentemarkt in Leeuwarden via Kamernet
Groentemarkt in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo