Groep Werninkhof in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Groep Werninkhof - 1318CS - Almere beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Groep Werninkhof - 1318CS - Almere
Per 1 maart is deze kamer beschikbaar aan de Groep Werninkhof in Almere.De kamer bevindt zich nabij alle voorzieningen zoals station Parkwijk en de supermarkt.De keuken, badkamer en toilet wordt gedeeld met de andere bewoners.De kamer is circa 13m2 en de huurprijs bedraagt €501 inclusief g/w/e/iInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Groep Werninkhof – 1318CS – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Groep Werninkhof en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 501
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Groep Werninkhof in Almere

Groep Werninkhof in Almere via Kamernet
Groep Werninkhof in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo