Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Groesbeeksedwarsweg - 6521DM - Nijmegen beschikbaar per 2023-04-02 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Groesbeeksedwarsweg - 6521DM - Nijmegen
Hoi kamerzoekende dames,In ons huis op de groesbeeksedwarsweg 44 (Nijmegen Oost) komt van 2 april tot 1 september (met zeer zeer grote kans op verlenging!) tijdelijk een kamer vrij voor onderhuur. De locatie is ideaal op loopafstand van het centrum en 5 – 10 minuutjes fietsen naar de uni en HAN. De kamer is 22 vierkante meter incl. g/w/l). En de kamer beschikt over een eigen keukenblok! Je deelt de douche en de wc met je 3 andere verdiepingsgenoten en de wasmachine en voordeur met 10 andere huisgenoten. Het is een gezellig huis waar een hoop meiden zich aan het begin van hun studie bevinden en een paar al meer aan het einde van hun studie/ beginnend werkend zijn. Er zijn geen verplichtingen en iedereen heeft de ruimte om zijn eigen ding te doen, maar de deuren staan meestal open en er word vaak bij elkaar naar binnen gelopen voor een gezellig praatje. De kamer is tevens deels gemeubileerd. Ben je geïnteresseerd? Stel jezelf dan creatief voor door een berichtje te sturen. De kijkavond is op 14 maart om 20:00. Hopelijk tot dan! Groetjes,GDW 44Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Groesbeeksedwarsweg – 6521DM – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Groesbeeksedwarsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 507
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen

Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen via Kamernet
Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo