Groningerstraatweg in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Groningerstraatweg - 8922GA - Leeuwarden beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 65 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Groningerstraatweg - 8922GA - Leeuwarden
Deze nette woning heeft kleine kamers en een eenvoudige douche. Wordt aangeboden aan een werkende / studerende. Zeer geschikt voor een alleenstaande (met kind). Of voor 2 personen. Op loopafstand van het centrum van Leeuwarden. De woning heeft een tuin. Indeling: 2 kleine slaapkamers (ca. 8 m2), woonkamer (17 m2), keuken en bijkeuken (10 m2), toilet, eenvoudige douche (1,6 m2). Aan de achterzijde is verder nog een tuinkamer van 11 m2 (toegang via een binnenplaatsje) geschikt voor slapen of een werk- of hobbyruimte. Te huur met of zonder achtertuin / tuinkamer.huur: 775,- euro. incl. Servicekosten: 30,- euro per maand. Kale huur is dus 745,- euro.Een contract met een energieleverancier dient u zelf af te sluiten. Ook internet/tv abonnement dient u zelf te regelen.Voor aanvang verhuur ontvang ik van u graag een kopie van een recente salarisstrook / maandoverzicht rekening afschrift. Uiteraard wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Groningerstraatweg – 8922GA – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Groningerstraatweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 745
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden

Groningerstraatweg in Leeuwarden via Kamernet
Groningerstraatweg in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo