Groot Schavernek in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Groot Schavernek - 8911BW - Leeuwarden beschikbaar per 2023-03-18 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Groot Schavernek - 8911BW - Leeuwarden
Hey !Halverwege maart komt er een kamer vrij in ons huis aan het Groot Schavernek die we graag willen verhuren aan een gezellige vrouwelijke studente. Het is een meidenhuis, gelegen in het verlengde van het stappersleven op het Ruiterskwartier en met de stad om de hoek. Dit maakt het een pracht locatie! Overigens zal je geen last ervaren van geluidsoverlast!De kamer is ongeveer 15m2, op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand. Je betaalt ongeveer €365,- inclusief gas, water, licht en daarbij €10,00 voor internet per maand. De kamer is netjes onderhouden, zie bovenstaande foto’s. De badkamer deel je met 4 meiden en de keuken en extra toilet met 5 meiden. In de keuken hebben we een gezamenlijke oven, magnetron, vaatwasser, twee koelkasten en een wasmachine. Ook hebben we een prachtig dakterras waar de hele dag zon is! Het is midden in het centrum, 10 minuten lopen naar het station en 10 minuten fietsen naar de hoge scholen. We hebben altijd een gezellige, relaxte sfeer in huis en houden ervan een samen een drankje te doen. Ben je geïnteresseerd, stuur dan gerust een berichtje waarin je jezelf voorstelt! Daaruit kiezen we gezamenlijk enkele enthousiaste schrijvers uit. We nodigen je vervolgens uit voor een kennismaking. We proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden.Groetjes en tot snel!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Groot Schavernek – 8911BW – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Groot Schavernek en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Groot Schavernek in Leeuwarden

Groot Schavernek in Leeuwarden via Kamernet
Groot Schavernek in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo