Guido Gezellestraat in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Guido Gezellestraat - 5615HL - Eindhoven beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Guido Gezellestraat - 5615HL - Eindhoven
Wij zijn opzoek naar een nieuwe huisgenoot om ons actieve huis te versterken. Ons huis is gelegen in de schrijversbuurt, 5 minuten van stratumseind, 10 minuutjes fietsen naar de TU Campus, Fontys hogescholen en een appie om de hoek. We koken en eten veel samen en gaan graag een paar keer per week een biertje doen, dat kan in onze gezellige woonkamer met bar, of op stratum. Het huis is verder van alle gemakken voorzien, we hebben een wasmachine, een droger, een vaatwasser, een regendouche en eigenlijk alles wat nodig is om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Voor de zomerdagen hebben we een balkon uitgerust met een bar en banken om lekker van de zon te genieten. Ook hebben wij een golden retriever van 7 maanden, Flip! Af en toe wordt de BBQ ook lekker opgestookt en een potje fifa of anders gespeeld. En dat alles bij een kamer van 12m² voor €275 incl. gas/water/licht. Kortom, de plek waar jij optimaal van je studententijd kan genieten! Lijkt dat jou nou wat? Stuur dan vooral een berichtje en dan zien we je hopelijk binnenkort op een kijkavond! Alleen M en Nederlands sprekend/ONLY DUTCH SPEAKERSInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Guido Gezellestraat – 5615HL – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Guido Gezellestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 275
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Guido Gezellestraat in Eindhoven

Guido Gezellestraat in Eindhoven via Kamernet
Guido Gezellestraat in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo