H. Goeman Borgesiusstr in Schildwolde via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - H. Goeman Borgesiusstr - 9626AT - Schildwolde beschikbaar per 2024-06-05 in het mooie Schildwolde. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 80 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - H. Goeman Borgesiusstr - 9626AT - Schildwolde
In Schildwolde hebben wij per direct nette woonruimten beschikbaar op basis van antikraak. De woonruimte heeft een oppervlakte van ca. 80m² en beschikt o.a. over een badkamer, tuin keuken en meerdere slaapkamers.De woonruimte ligt op fietsafstand van diverse winkels, zoals een supermarkten. De uitvalswegen naar de stad Groningen en Delfzijl zijn binnen 20 à 30 minuten.De maandelijkse vergoeding bedraagt €200,- exclusief nutsvoorzieningen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – H. Goeman Borgesiusstr – 9626AT – Schildwolde via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Schildwolde aan de H. Goeman Borgesiusstr en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Schildwolde. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Schildwolde wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Schildwolde- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 200
Aantal m2 – 80
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de H. Goeman Borgesiusstr in Schildwolde

H. Goeman Borgesiusstr in Schildwolde via Kamernet
H. Goeman Borgesiusstr in Schildwolde via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo