Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Haaksbergerstraat - 7513EA - Enschede beschikbaar per 2023-03-31 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Haaksbergerstraat - 7513EA - Enschede
Een kamer in een gedeeld appartement van Wij Wonen Enschede aan de Haaksbergerstraat. Op 5 minuten loopafstand van het centrum en minder dan 10 van het station.De kamer bevind zich op de tweede verdieping van het appartement en is 5 bij 2.10 meter groot. Er is ook ruimte om op de overloop nog spullen neer te zetten.Het appartement heeft ook een balkon dat uitkijkt op de parkeerplaats van het appartementencomplex.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Haaksbergerstraat – 7513EA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Haaksbergerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 471
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Haaksbergerstraat in Enschede

Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet
Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo