Hardewikerstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Hardewikerstraat - 9712GR - Groningen beschikbaar per 2023-11-04 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Hardewikerstraat - 9712GR - Groningen
✨Appartement binnenstad: Onderverhuur november + december (precieze data in overleg, wat korter of langer) 1 of 2 personen. Ik verhuur mijn huis in de binnenstad (Hardewikerstraat) voor bepaalde tijd. Het appartement is ongeveer 70 vierkante meter. Op de begane grond is binnen ruimte voor je fiets, op de eerste verdieping is de woonkamer, keuken en badkamer. Op de derde verdieping zijn twee kamers, waarvan één slaapkamer met bed, en balkon. De huur is 1090 inclusief per maand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Hardewikerstraat – 9712GR – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Hardewikerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1090
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hardewikerstraat in Groningen

Hardewikerstraat in Groningen via Kamernet
Hardewikerstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo