Harreveldseweg in Zieuwent via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Harreveldseweg - 7136LW - Zieuwent beschikbaar per 2023-10-11 in het mooie Zieuwent. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 80 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Harreveldseweg - 7136LW - Zieuwent
Voor ons project in Zieuwent zijn we opzoek naar enthousiaste bewoner(s) zonder huisdieren.BijzonderhedenWoonoppervlak: 70 m2.Wij zoeken zelfstandige en verantwoordelijke bewoner(s).Bewoners met groene vingers.Geen kinderenGeen huisdierenInkomensgrens is van toepassingOpzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maandOp basis van tijdelijk verhuur.Disclaimer:De foto’s betreffen een gelijksoortige woning, waarbij geen rechten kunnen worden ontleend aan de afbeeldingen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Harreveldseweg – 7136LW – Zieuwent via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Zieuwent aan de Harreveldseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zieuwent. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Zieuwent wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zieuwent- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 80
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Harreveldseweg in Zieuwent

Harreveldseweg in Zieuwent via Kamernet
Harreveldseweg in Zieuwent via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo