Haverstraatpassage in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Haverstraatpassage - 7511EW - Enschede beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Haverstraatpassage - 7511EW - Enschede
Prachtig 3-kamer appartement in het stadscentrum!Beste lezer,Per 1 Januari hebben wij een prachtig 3-kamer appartement beschikbaar midden in de levendige Haverstraatpassage in Enschede.Het appartement bevat een woonkamer, en 2 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een zeer mooie badkamer. De luxueuze keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche, hangtoilet, wastafel en spiegelkast met verlichting.De zeer mooie en gunstige locatie midden in het centrum van Enschede maakt deze woning compleet.Kenmerken:Huurprijs vanaf € 1250, – exclusiefVolledig gestoffeerdGeschikt voor 1 of 2 personenWij rekenen geen bemiddelings-, contract kosten.-Gelegen in het centrum van Enschede!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Haverstraatpassage – 7511EW – Enschede via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Enschede aan de Haverstraatpassage en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Haverstraatpassage in Enschede

Haverstraatpassage in Enschede via Kamernet
Haverstraatpassage in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo