Heggenstraat in Maastricht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Maastricht (Heggenstraat) is een mooi in Maastricht welke per Thu, 07 Mar 2024 15:41:55 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Maastricht (Heggenstraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Maastricht (Heggenstraat)
Fraaie bovenwoning met 2 slaapkamers gelegen in het hartje van centrum Maastricht. Recent gerenoveerd en helemaal instapklaar, zeer luxe en modern afgewerkt en speels ingedeeld met veel lichtinval in alle ruimtes. Prachtige locatie aan een relatief rustige straat met het Amorsplein, het Vrijthof en OLV-plein in de directe nabijheid. Een kleine greep van alle pluspunten…

Appartement in Maastricht (Heggenstraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Maastricht aan de Heggenstraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maastricht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maastricht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1950.00
Aantal m2 – 95
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Heggenstraat in Maastricht

Heggenstraat in Maastricht via Papayo.nl
Heggenstraat in Maastricht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo