Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Heinsiusstraat - 9716AS - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Heinsiusstraat - 9716AS - Groningen
Per 1 april 2023 komt deze studio, met mogelijk huurtoeslag, aan de Heinsiusstraat 39 in Groningen beschikbaar. De studio is geleden in de wijk Oud Noord tegenover het Station Noord. De binnenstad is op 10 minuten fietsen bereikbaar. Daarnaast is het Noorderplantsoen op korte afstand gelegen.INDELING:De ruime studio beschikt over een eigen keuken met 4 pits elektrische kookplaat, inbouw koelkast met vriesvak, inbouw vaatwasser en afzuigkap. Tevens is er een privé badkamer aanwezig in de woning met toilet, douche met douchewand en wastafel. Buiten de studio, op de gang, is een berging aanwezig die afgesloten kan worden. Verder is er een afsluitbare fietsenberging aanwezig.HUURPRIJS:De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd:Kale huurprijs €675,00Voorschot servicekosten/GWE €280,00Totaal per maand te voldoen €955,00*Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnementDe waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur. INKOMENSEIS:De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (incl. servicekosten en GWE) aan bruto-inkomen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Heinsiusstraat – 9716AS – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Heinsiusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 675
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Heinsiusstraat in Groningen

Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet
Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo