Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Heinsiusstraat - 9716AS - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Heinsiusstraat - 9716AS - Groningen
Per 1 april 2023 komt deze studio, met mogelijke huurtoeslag, tegenover Station Noord beschikbaar!De woning is gelegen in het souterrain van de oude technische school aan de Heinsiusstraat in Groningen. De woning is gelegen op loopafstand van het Noorderplantsoen. Daarnaast zijn winkels, horecagelegenheden en de Grote Markt allemaal op korte fietsafstand bereikbaar.INDELING:De studio beschikt over een open keuken met inbouwkoelkast (inclusief vriesvak), afzuigkap, 4-pits elektrische kookplaat en een vaatwasser. Daarnaast beschikt de studio over een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. Verder is er in de woning een wasmachine aansluiting aanwezig. Op de hal van het complex is een ruime berging te vinden die kan worden afgesloten. Verder beschikt het complex over een afgesloten fietsenruimte. HUURPRIJS:De huurprijs van deze woning is als volgt opgebouwd:Kale huurprijs €675,00Voorschot servicekosten/GWE €280,00Totaal per maand te voldoen €955,00*Exclusief gemeentelijke belastingen en internet-/televisieabonnement De waarborgsom voor het huren van deze studio staat gelijk aan één maand huur. INKOMENSEIS:De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Heinsiusstraat – 9716AS – Groningen via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Groningen aan de Heinsiusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 675
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Heinsiusstraat in Groningen

Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet
Heinsiusstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo