Heirweg in Visvliet via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Heirweg - 9845AA - Visvliet beschikbaar per 2023-02-18 in het mooie Visvliet. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Heirweg - 9845AA - Visvliet
Kom naar de kijkdag! Stuur me een bericht!In het mooie dorp Visvliet staat een gezellig en mooi huis tegenover de middeleeuwse kerk.Een grote gemeenschappelijke keuken met daarbij een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras.Twee parkeerplaatsen achter het huis en voldoende gratis parkeerplaatsen dichtbij.Visvliet is op 15 autominuten van Zernike. Met de fiets 15 minuten vanaf station Grijpskerk. Vanaf daar 14 minuten naar Groningen. Geschikt voor studenten of werkenden.Kamers van 200, 300, 300, 325 and 375 euro exclusief gas water licht etc.. Als je in een mooi dorp vlakbij Groningen (cq. Zernike) wilt wonen dan is dit een hele mooie plek.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Heirweg – 9845AA – Visvliet via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Visvliet aan de Heirweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Visvliet. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Visvliet wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Visvliet- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Heirweg in Visvliet

Heirweg in Visvliet via Kamernet
Heirweg in Visvliet via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo