Hengelostraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hengelostraat - 1324GR - Almere beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hengelostraat - 1324GR - Almere
Naast het centrum is een kamer beschikbaar in een studentenhuis. Binnen 5 minuten lopend ben je in het Centrum en ook op Windesheim/Aeres. Tevens is deze kamer ook geschikt voor studenten die in Amsterdam op school zitten. Dat heeft vooral te maken met dat het treinstation 5 minuten met de bus. Wij hebben een kamer van 14m2 op de begane grond aan de achterkant van het huis beschikbaar met een deur naar achtertuin en Van alle gemakken voorzien zoals: een eigen wastafel, snel internet, magnetron, koelkast, diepvries wasmachine etc. om het schoon te houden hebben we een schoonmaak rooster.Ben jij spontaan en wil je graag in een gezellig huis wonen met andere studenten, stuur dan een bericht met een korte beschrijving over jezelf (studie, leeftijd, hobby’s etc) en je zult worden uitgenodigd!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hengelostraat – 1324GR – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Hengelostraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hengelostraat in Almere

Hengelostraat in Almere via Kamernet
Hengelostraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo