Het Hoogt in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Het Hoogt - 1025HM - Amsterdam beschikbaar per 2023-05-06 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Het Hoogt - 1025HM - Amsterdam
Kamer te huur in Amsterdam Noord, met veel lichtinval. 10 minuutjes lopen vanaf Metrohalte Noord, kwartiertje fietsen vanaf de pont.Gelegen naast winkelcentrum Boven t’Y, maar toch rustig gelegen met uitzicht op groen.Kamer is 10 m2 (390x255cm) en bevat een bed (120x200cm) grote kledingkast en bijzettafeltje. Maar extra meubels en wat versieren mag zeker. Momenteel wonen er een Deen en een Nederlander, beide “achter in de twintig” en full time werkzaam.voorkeur heeft iemand van ongeveer deze leeftijd/leefstijl. Die lekker haar/zijn eigen ding doet, maar niet vies is van gezelligheid. Naar mijn mening zijn beide huisgenoten relaxed en verzorgd, gewoon lekker bezig.Huurprijs is €667 in de maand, (incl stroom en internet,) met één maand borg vooraf.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Het Hoogt – 1025HM – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Het Hoogt en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 667
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Het Hoogt in Amsterdam

Het Hoogt in Amsterdam via Kamernet
Het Hoogt in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo