Het Klokkediep in Den Bosch via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Het Klokkediep - 5231WZ - Den Bosch beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Den Bosch. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 65 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Het Klokkediep - 5231WZ - Den Bosch
Mooi appartement te huur vanaf 01-04-2023. Het appartement heeft een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers (waarvan 1 voorzien van airco), ruime badkamer, separaat toilet en een zonnig balkon op het zuiden. Er is tevens een privé berging op de begane grond. Gelegen in een net en vrij nieuw appartementencomplex (2010), in de directe nabijheid van winkels (gevestigd boven de Lidl aan het Wielsem en dichtbij winkelcentrum De Rompert) en op korte afstand van de A59. Het centrum is op zo’n 10 minuten fietsafstand. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het betreft een appartement op de bovenste woonlaag met energielabel A. De huurprijs bedraagt € 1100,- exclusief G/W/L. De gevraagde waarborgsom betreft 1,5 x maandhuur.Roken en huisdieren niet toegestaan.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Het Klokkediep – 5231WZ – Den Bosch via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Den Bosch aan de Het Klokkediep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Bosch. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Bosch- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 65
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Het Klokkediep in Den Bosch

Het Klokkediep in Den Bosch via Kamernet
Het Klokkediep in Den Bosch via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo