Heymanslaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Heymanslaan - 9714GK - Groningen beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Heymanslaan - 9714GK - Groningen
Per 1 november komt er een kamer vrij in ons huis! Wij zijn een hecht huis en wij zoeken dan ook iemand die hier goed bij past. Zernike is 15 minuten fietsen, de binnen stad 5/10 minuten, er zijn 2 supermarkten en er is een bushalte vlakbij het huis. Het huis bestaat uit 3 meiden, met jou erbij 4. We zoeken iemand van 20+. Er wonen 2 meiden van 24 en eentje van 21 jaar. We hebben geen vaste huisavond, maar vinden het wel gezellig om samen te eten, drankjes te doen en dingen te ondernemen. Het huis heeft een balkon, en we delen een keuken, badkamer en wc.Het gaat om een knusse kamer 13m2, die 310 euro exclusief zal gaan kosten. Wasmachine en internet kosten zijn 18,99 p.p. Donderdag 12 oktober houden we de hospi!!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Heymanslaan – 9714GK – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Heymanslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 310
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Heymanslaan in Groningen

Heymanslaan in Groningen via Kamernet
Heymanslaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo