Hoefkade in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hoefkade - 2526CC - Den Haag beschikbaar per 2023-09-04 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hoefkade - 2526CC - Den Haag
Lieve kamerzoekende studenten,Onze lieve huisgenoot gaat ons verlaten en daarom komt er een kamer vrij in ons prachtige huisje gelegen in het rode dorp. Wij wonen nu met 4 gasten en 3 meiden en zijn op zoek naar iemand ons huis mooi kan aanvullen. De kamer is 12m2 en de huur bedraagt rond de €420 inclusief g/w/l. Het ligt op steenworp afstand van station Hollands spoor, met 5 min fietsen sta je in het centrum, je kan rollend naar de appie/jumbo en de sportschool waar wij samen regelmatig te vinden zijn is ook om de hoek. On huis is altijd wel in voor spontane uitjes naar de stad, organiseren elk jaar een uitgebreid kerstdiner en zijn bezig met het organiseren van een huisweekend.Ook vinden we het heerlijk om op de bank onder andere b&b vol liefde te kijken, en als er gestudeerd moet worden samen naar de bieb. We hebben ook allemaal ons eigen leven en hebben geen verplichtingen maar we zijn wel een hecht huis en dus op zoek naar iemand die daar bij past. Ben jij een student tussen de 19 en 24 jaar, op zoek naar een fijn huisje in den haag? Stuur een mailtje of filmpje met iets over jezelf en wie weet zien we je op de hospi op 4 September! Groetjess!!Thimo, Roel, Sarah, Max, Lisa Douwe en Floor Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hoefkade – 2526CC – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Hoefkade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 420
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoefkade in Den Haag

Hoefkade in Den Haag via Kamernet
Hoefkade in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo