Hofstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hofstraat - 7511HD - Enschede beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hofstraat - 7511HD - Enschede
Wil jij hartje centrum wonen en kunnen rollen naar huis? En ook nog op het gezelligste vrouwenhuis van Enschede? Dan is Huize OB iets voor jou! Binnenkort wonen we nog maar met 4 vrouwen, die allemaal actief zijn in het Enschedese studentenleven. We zijn dus op zoek naar 2 nieuwe leuke, spontane en gezellige meiden vanaf juli/augustus.We wonen met 6 vrouwen, zijn allemaal lid bij een vereniging, maar we hebben hier allemaal onze eigen clubjes. Verder doen we veel dingen samen als lekker koken, drankjes doen, sporten, huisavonden, thee drinken, uitbrakken, shoppen, chillen op ons dakterras, etc. Ook hebben we een jaarlijks datediner en zeggen we geen nee tegen een leuke borrel met andere huizen. Klinkt dit als iets voor jou? Laat dan iets van je horen!Liefs,De dames van Huize OBInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hofstraat – 7511HD – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Hofstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 370
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hofstraat in Enschede

Hofstraat in Enschede via Kamernet
Hofstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo