Hogeborg in Maastricht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hogeborg - 6228CN - Maastricht beschikbaar per 2024-06-07 in het mooie Maastricht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hogeborg - 6228CN - Maastricht
Te huur basis gemeubileerde kamer in studentenhuis voor 7 personen. Het huis heeft een kleine tuin en is gelegen aan een rustig woonerf in de wijk “De Heeg”, grenzend aan de wijk Randwyck met o.a. het academisch ziekenhuis en de universiteit met diverse faculteiten zoals geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheidswetenschappen, psychologie, science and engineering., en de HS Zuyd met verloskunde. Studenten van andere faculteiten in het centrum ook welkom. Supermarkten, sportfaciliteiten en medische voorzieningen op loopafstand 200 m. Het huis is tevens voorzien van een gemeenschappelijke keuken met alle apparatuur, digitaal kabel TV en draadloos internet in alle kamers. Sommige kamers zijn voorzien van wastafel. Verder ingerichte badkamer met ligbad en douche, wastafel, wasmachine/droger en tweede toilet. Er is verder een afsluitbare fietsenstalling. Fietsafstand ong. 5 tot 10 minuten naar diverse faculteiten in Maastricht-Zuid. Goede frequente busverbindingen naar alle faculteiten. Station Randwyck en Centraal Station op fietsafstand. Bezichtigen na afspraak meestal dagelijks mogelijk. Graag ook je telefoonnummer vermelden bij aanvraag voor bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hogeborg – 6228CN – Maastricht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Hogeborg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maastricht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maastricht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 515
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hogeborg in Maastricht

Hogeborg in Maastricht via Kamernet
Hogeborg in Maastricht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo