Hogelanden W.Z. in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hogelanden W.Z. - 3552AD - Utrecht beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hogelanden W.Z. - 3552AD - Utrecht
Op ons stulpje in Utrecht is een mooie kamer te huur. Deze kamer bevind zich in een studentenhuis met behulpzame studenten die ook vrienden van elkander zijn. Daarnaast zijn er tal van voorzieningen zoals een eigen koelkast, een keuken, een toilet, een berging en een badkamer met dousche. Dit alles is beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Dus komt dat zien.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hogelanden W.Z. – 3552AD – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Hogelanden W.Z. en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 390
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hogelanden W.Z. in Utrecht

Hogelanden W.Z. in Utrecht via Kamernet
Hogelanden W.Z. in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo