Hogenbanweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hogenbanweg - 3028GM - Rotterdam beschikbaar per 2024-07-05 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hogenbanweg - 3028GM - Rotterdam
Per juli is deze gemeubileerde kamer (ongeveer 18m²) aan de hogenbanweg in Rotterdam voor €529,- exclusief G/W/E beschikbaar. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer en toilet die worden gedeeld met twee andere bewoners.De woning is gelegen in de buurt oud Mathenesse. De buurt heeft in verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een rustige buurt.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Gesitueerd op fietsafstand en loopafstand van het centrum en de supermarkt. Het treinstation is op 12 minuten loopafstand en de bushalte is op 2 minuten loopafstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 2 minuten rijden.Indeling:4e etageEntreehal met badkamer en toilet. Vervolgens kom je in de gezamenlijke ruimte in de vorm van een woonkamer en eetkamer, via deze ruimte is ook de keuken bereikbaar welke van alle gemakken is voorzien. In de eetkamer bevindt zich ook de trap naar de bovenverdieping en slaapkamers. Op de bovenverdieping bevinden zich de twee slaapkamers.Details:- Per direct beschikbaar;- Voorschot van servicekosten (gas, water en elektra) €100,– De woning zal gemeubileerd worden opgeleverd;- Kosten meubilering per maand: €50,– Voorzieningen dichtbij huis zoals: een supermarkt, treinstation en tram-/bushalte;- Inkomenseis: minimaal 2.5 keer de maandhuur;- Waarborgsom staat gelijk aan 2x maand huur;- Huisdieren zijn niet toegestaan;- Roken is niet toegestaan;- Inschrijving bij de gemeente is mogelijk.Heeft u interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op, dan zullen wij een bezichtiging voor u inplannen! Vermeldt in het bericht alstublieft uw contactgegevens. Op deze manier kunnen wij u beter contacteren.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hogenbanweg – 3028GM – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hogenbanweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 529
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hogenbanweg in Rotterdam

Hogenbanweg in Rotterdam via Kamernet
Hogenbanweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo