Hollandseweg in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hollandseweg - 6706KS - Wageningen beschikbaar per 2024-08-16 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hollandseweg - 6706KS - Wageningen
Ha gasten, wij zijn Fort Midabel, een leuk mannen huis met 4 gezellige gasten. We wonen dichtbij de uni en naast studeren zijn we actief bij een studentenvereniging. We eten vaak samen en doen veel activiteiten met huis. Zo gaan we naar festivals of gaan we een avondje heerlijk zeilen als het weer het toelaat. Vanaf september komen er 2 kamers vrij, waarvan 1 vast en 1 onderhuur. Zoek jij nog een slaapplek voor tijdens de AID, stuur dan een bericht met daarin een foto van jezelf en een leuk verhaaltje over wie je bent.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hollandseweg – 6706KS – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Hollandseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 356
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hollandseweg in Wageningen

Hollandseweg in Wageningen via Kamernet
Hollandseweg in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo