Hommelseweg in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hommelseweg - 6821LV - Arnhem beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hommelseweg - 6821LV - Arnhem
Per 01-05-2022 komt in ons pand aan de Hommelseweg in Arnhem een lichte en ruime Studio vrij. De Hommelseweg is gelegen op loopafstand van het Sonsbeekpark (5 min) op fietsafstand van het stadscentrum met winkel- en uitgaansgelegenheden (10 min fietsen) en dichtbij de HAN (10 min fietsen). Op de Hommelseweg is voldoende gratis parkeerplaats beschikbaar (uniek in Arnhem!). De Studio is gelegen op de 1e verdieping van het pand. De oppervlakte van de studio is 22m2 en in de studio vind je een keuken met elektrische kookplaat. De douche (privé gebruik) vind je in de gan. Het toilet, eveneens op de gang deel je met 3 anderen. De huurprijs bedraagt €550,– incl. Voorschot servicekosten. In deze servicekosten zitten onder andere gas water en licht, (snel) internet en het gebruik van wasmachine en droger. De servicekosten zijn excl. Gemeentelijke belastingen. De borg voor deze studio bedraagt 1 maand huur (€ 550,00). Wanneer je geïnteresseerd bent in deze studio, stuur mij dan een profielomschrijving met e-mailadres en telefoonnummer. Na selectie zal er een kandidaat uitgenodigd worden voor een bezichtiging. Deze vindt plaats op dinsdag 14 maart tussen 13.00 en 15.00 uur. Gelieve alleen te reageren als je op dit moment beschikbaar bent. De Studio kort op een rij : Huurprijs: €550,00 inclusief g/w/e internet en overige servicekosten Waarborgsom: €550,00 Oppervlakte: +/- 22 m2 Aantal kamers: 1 Huisdieren: zijn niet toegestaan Geschikt voor: 1 persoonInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hommelseweg – 6821LV – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Hommelseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hommelseweg in Arnhem

Hommelseweg in Arnhem via Kamernet
Hommelseweg in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo