Hoofdstraat in Meedhuizen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Hoofdstraat - 9937PB - Meedhuizen beschikbaar per 2023-09-08 in het mooie Meedhuizen. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Hoofdstraat - 9937PB - Meedhuizen
Lijkt het jou nou leuk om in een voormalig schoolpand te wonen/werken? Dan hebben wij mooie woon/werkruimtes beschikbaar voor jou in Meedhuizen!Het betreft zoals hierboven benoemd een voormalig schoolpand waar je je eigen ruimte van wel circa.60m² ter beschikking krijgt. De voorzieningen deel je met andere ondernemers/ bewoners in het pand. Naast wonen kun je hier ook een mooie werkruimte creëren, dus beide is mogelijk!Op loopastand vind je het café, de supermarkt en het sportcomplex van Meedhuizen.De maandelijkse vergoeding bedraagt vanaf €190,00 inclusief nutsvoorzieningen. Heb je interesse? Laat het dan zo snel mogelijk weten!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Hoofdstraat – 9937PB – Meedhuizen via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Meedhuizen aan de Hoofdstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Meedhuizen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Meedhuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Meedhuizen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 265
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoofdstraat in Meedhuizen

Hoofdstraat in Meedhuizen via Kamernet
Hoofdstraat in Meedhuizen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo