Hoogstraat in Purmerend via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hoogstraat - 1441BC - Purmerend beschikbaar per 2023-03-09 in het mooie Purmerend. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hoogstraat - 1441BC - Purmerend
De kamer zit in een appartement op de eerste en tweede verdieping midden in het centrum, boven een winkel. Je moet door de winkel om de woning te betreden. Het appartement wordt gedeeld met mij, een (jonge)man van 39, werkzaam als zelfstandig ondernemer, als hondentrainer en (life) coach. En met Ghost, een lieve, blije en gehoorzame Zwitserse witte herder van 4 jaar. Elk weekend en de helft van de vakanties zijn mijn 2 fantastische dochtertjes van 7 & 10 jaar bij mij. Dus je moet wel van kinderen en honden houden! In de slaapkamer staat al een 2 persoonsbed, een kastje (het lage kastje rechts) en nog een kast (de witte links). Voor de rest is alles in huis aanwezig, wasmachine, droger, keukengerei, vaatwasser, oven/magnetron, gasfornuis, koelkast, vriezer, etc. – Per direct beschikbaar. – Voor min. 6 maanden.- Midden in het centrum van Purmerend! Het busstation (Tramplein) zit op 2 min lopen, (trein)Station Purmerend op 12 min lopen (4 min fietsen), Albert Heijn op 3 en Jumbo 4 min lopen, Koemarkt, met met cafés, restaurants en terrasjes op 4 min lopen. – De woonkamer, keuken, 1 toilet en het dakterras zitten op de 1ste verdieping.- De 2 slaapkamers en badkamer (douche, toilet, wasbak) zitten op de 2de verdieping. De slaapkamers worden gescheiden door de badkamer. – De huurprijs is inclusief gas & elektra, WiFi, Netflix, NPO+ en 1 keer per week een schoonmaakster.- Er wordt gerookt in de woning.Ik vind het gezellig om (soms) samen te lunchen of avondeten, maar als jij daar geen behoefte aan hebt, ook helemaal prima. Dus het is aan jezelf in hoeverre je “meedraait” in het huishouden. Zolang we het samen een beetje gezellig, netjes en schoon houden. Groetjes Jean-robert/Jay Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hoogstraat – 1441BC – Purmerend via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Purmerend aan de Hoogstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Purmerend. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Purmerend wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Purmerend- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoogstraat in Purmerend

Hoogstraat in Purmerend via Kamernet
Hoogstraat in Purmerend via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo