Hoogstraat in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Hoogstraat - 6701BS - Wageningen beschikbaar per 2024-09-01 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Hoogstraat - 6701BS - Wageningen
Heey lieve kamerzoekende meiden!Ga jij volgend jaar in Wageningen studeren, heb jij zin in een actief studentenleven en ben je op zoek naar een kamer?! Wij (Ome Sjarrel) zijn een hecht en actief huis en wonen met 5 meiden op de Hoogstraat, het hartje van Wageningen! ❤️ We doen veel samen, zo hebben we elke dinsdag een huisavond waar we samen koken (het liefst springrolls of een lekkere snack uit Arie, onze airfryer), kijken we vaak films (of liggen we uit te brakken) op onze enorme bank die net zo groot is als de woonkamer, wandelen we vaak met zn allen een rondje over de Wageningse dijk en gaan we als het mooi weer is wel uren op ons dakterras chillen! Ook zijn we altijd in voor een feestje en zijn we elke week wel dansend ergens te vinden! Klinkt dit nou als muziek in jou oren en denk je dat jij wel in ons huis past?! Kom dan 13 juni gezellig met ons naar het scholierenfeest in Wageningen! 🙂 Kan je 13 juni niet maar wil je wel nog een keertje langskomen?Stuur dan een leuk berichtje via kamernet of insta (Tola.aade)! Wie weet kom je dan gezellig bij ons logeren tijdens de AID en word jij zelfs ons nieuwe huisgenootje!! Lieve groetjes en hopelijk tot snel,Ome Sjarrel Lieve, Noa, Pien en TolaInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Hoogstraat – 6701BS – Wageningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Wageningen aan de Hoogstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wageningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 280
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoogstraat in Wageningen

Hoogstraat in Wageningen via Kamernet
Hoogstraat in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo