Hoornseschans in Nieuwegein via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hoornseschans - 3432TM - Nieuwegein beschikbaar per 2023-10-20 in het mooie Nieuwegein. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hoornseschans - 3432TM - Nieuwegein
Een leuke lichte kamer in de rustige wijk Fokkesteeg in Nieuwegein te huur voor PHD-studenten, expats en (young) professionals. Ideaal voor het werken aan je PHD of professionele baan. Thuiswerken zoals in een hybride werksituatie is een optie. Snelle wifi beschikbaar. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.Je deelt het ruime appartement met twee huisgenoten. Ze werken overdag, maken gezonde maaltijden en maken een praatje. De bewoners zijn druk bezig met hun werk en carrière en zorgen goed voor de omgeving waarin ze wonen. Ook gaan ze bewust om met hun energieverbruik. De sfeer is ontspannen.Het appartement is goed onderhouden en zeer netjes. Wij houden het zo. Er is een moderne, nette badkamer en een nieuw toilet. De ruime open keuken is prachtig rustiek met landelijke uitstraling en beschikt over diverse inbouwapparatuur: koelbox, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven.Nieuwe wasmachine en droger in een aparte ruimte, tevens is er één plek beschikbaar in de vriezer. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld. Er is tevens een berging voor uw fiets.Uitstekende voorzieningen in de buurt: supermarkt Albert Hein direct naast de deur, restaurants/take-away op loopafstand, veel parkeergelegenheid en op 5 minuten lopen van tram 60. In 25 minuten bent u op Utrecht Centraal Station. Of in nog geen 10 minuten met de auto op de A2, A12, A27 en A28. Ideale centrale uitvalsbasis voor wie veel tijd in de Randstad wil doorbrengen. Heel Nederland voelt dichtbij!De wijk Fokkesteeg ligt pal naast het schilderachtige park Oudegein voor sportieve hardlopers en wandelaars. Het winkelcentrum Cityplaza ligt op 8min fietsen.- Borg bedraagt ​​1100 euro.- Kamers zijn perfect ingericht voor een nette (young) professional, expat of PHD kandidaat.- Geschikt voor 1 persoon (grootte 18 m²).- Geen huisdieren toegestaan- Roken is niet toegestaan- Schoon gedrag en bewust energieverbruik verplicht- Verplichte inschrijving op het adres van de gemeente- Standaard huurder/inkomensscreening is onderdeel van de aanvraag- Exclusief W/E, stadsverwarming, internet, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, hier komen extra kosten bij (€ 245,-).Als dit je allemaal aanspreekt en je een enthousiast, schoon en positief ingesteld carrière gedreven persoon bent, neem dan nu meteen contact met ons op!Bezichtiging op afspraak is mogelijk op maandag 16 oktober 21.30 tot 22.30. Tot snel!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hoornseschans – 3432TM – Nieuwegein via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nieuwegein aan de Hoornseschans en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nieuwegein. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nieuwegein wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nieuwegein- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hoornseschans in Nieuwegein

Hoornseschans in Nieuwegein via Kamernet
Hoornseschans in Nieuwegein via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo