IJplein in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - IJplein - 1021LT - Amsterdam beschikbaar per 2023-03-06 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - IJplein - 1021LT - Amsterdam
Mooie kamer te huur voor een persoon, in een apartement op de 1e verdieping, in Amsterdam vlakbij Amsterdam Centraal Station. Inschrijving is mogelijk voor een extra € 50 per maand. Totaal kamerhuur wordt: € 950 per maand. De kamer heeft een mooi uitzicht op een parkje en het IJ-rivier. De kamer heeft: bed, matrassen, kussens, bankstel, tafel, stoel, kledingkast, boekenkast, gordijnen, vloerlampen.Inclusief: gas, electriciteit, water, heet water, internet WiFi, centrale verwarming.Gedeelde ruimtes: keuken, woonkamer, douche, toilet, balkon.Beneden is er een berging voor je fiets/dozen…etc.Gedeelde apparaten: koelkast, gasfornuis, magnetron, wasmachine. De woning ligt in een mooie groene buurt. Vlakbij: Supermarkt, cafe, snackbar, restaurant, bushalte, park, IJ-kanaal, IJ-veer, jogging-pad langs het IJ-rivier.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – IJplein – 1021LT – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de IJplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de IJplein in Amsterdam

IJplein in Amsterdam via Kamernet
IJplein in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo