IJsselstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - IJsselstraat - 9725GG - Groningen beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - IJsselstraat - 9725GG - Groningen
Vanaf 1 november tot en met 1 februari komt er een kamer vrij in ons gezellige meidenhuis. Het huis staat vlak achter het station. Binnen 5 min. ben je in het stadspark, binnen 10 min. sta je op de vismarkt en de supermarkt is op kruipafstand. We wonen hier met z’n vijven en zijn tussen de 19 en 22 jaar oud en actief bij verschillende verenigingen (Gyas, Ilythia, Studiosi mobilae). We hebben geen vaste huisavond maar vinden het altijd gezellig om iets samen te doen en onze deuren staan altijd open voor een theetje of een borreltje! Geen verplichtingen dus, behalve een vast schoonmaakrooster! Jouw kamer is ongeveer 22m2 en kost ca. 500 eu excl. De kamer heeft een eigen keuken en aparte slaap- en woonruimte! Verder is er een gedeelde wc, douche en wasmachine. Lijkt het je leuk om hier te wonen? Stuur dan een berichtje met een beetje info over jezelf en een foto en wie weet nodigen we je uit! Liefs,Huize LokdoosInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – IJsselstraat – 9725GG – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de IJsselstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de IJsselstraat in Groningen

IJsselstraat in Groningen via Kamernet
IJsselstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo