Isaac da Costalaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Isaac da Costalaan - 2624ZB - Delft beschikbaar per 2023-10-15 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Isaac da Costalaan - 2624ZB - Delft
Ons lieve huisgenootje is een tijdje naar Praag en daarom zoeken wij een opvulling van ons hart.Wij zijn een laidback huis van 3 gasten waar alles kan maar niks moet. Wij zijn vaak bij voor lekker samen eten (en koken? ), wii’en, een serie kijken, een drankje doen of chillen op ons magistraal mooie balkon.Ook zijn we helemaal voorzien van alles wat je nodig hebt waaronder: een wasmachine; mega chille tostimaker en een sicke gourmetset.Laat ons weten of je bij onze instemmingen wilt zijn in de avond van 12 oktober. GroetjesInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Isaac da Costalaan – 2624ZB – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Isaac da Costalaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 347
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Isaac da Costalaan in Delft

Isaac da Costalaan in Delft via Kamernet
Isaac da Costalaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo