Isebrandtsheerd in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Isebrandtsheerd - 9737LN - Groningen beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Isebrandtsheerd - 9737LN - Groningen
Mooi appartement per direct beschikbaar. Mooie grote tuin aanwezig. Keuken is helemaal compleet. Voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en inductie kookplaat. Meerdere mogelijkheden wat betreft bussen naar het centrum. Met ruim een kwartier ben je al in het centrum. Klein winkelcentrum met grote supermarkt in de buurt. Wees er snel bij!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Isebrandtsheerd – 9737LN – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Isebrandtsheerd en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Isebrandtsheerd in Groningen

Isebrandtsheerd in Groningen via Kamernet
Isebrandtsheerd in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo