J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - J.C. Kapteynlaan - 9714CS - Groningen beschikbaar per 2023-03-29 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - J.C. Kapteynlaan - 9714CS - Groningen
Villa BDN zoekt onderhuurder met kans op doorschuif (M, only Dutch speakers)! In ons mooie huis aan de J.C. Kapteynlaan komt binnenkort een kamer vrij vanaf 1 April tot en met Juli. De kamer is 14m2 en kost ongeveer 340.- excl. per maand. Hier komt nog 80.- huisgeld bij waar we zowel dingen als G/W/L van betalen als huisactiviteiten en huisweekenden. Naast je kamer hebben we een GK waar we veel borrelen en feesten. Het centrum is ongeveer 5 minuten lopen en de supermarkten zijn om de hoek. Ons huis is een zeer hecht huis met in totaal zes huisgenoten die bij verschillende sport- en studentenverenigingen actief zijn. Iedere dinsdag hebben we huisavond. We maken dan het huis schoon, eten samen en borrelen flink door daarna.We hebben een aantal jaarlijkse tradities zoals een kerstdiner, Tour de Chambre en huisweekend. Met name het BDN kerstdiner is iets waar alle oud-huisgenoten naar uitkijken aangezien ze zich dan weer een avondje student kunnen voelen.De kamer is beschikbaar vanaf 14 maart 2023 tot 1 augustus met kans op doorschuif. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Stuur ons dan een berichtje en wellicht nodigen we je uit voor de hospiteeravond!Groetjes Villa BDNInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – J.C. Kapteynlaan – 9714CS – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de J.C. Kapteynlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 340
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de J.C. Kapteynlaan in Groningen

J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet
J.C. Kapteynlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo