Jacob Catsstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jacob Catsstraat - 2613HC - Delft beschikbaar per 2024-06-10 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jacob Catsstraat - 2613HC - Delft
Meidenhuis zoekt onderhuur!Knus meiden huis zoekt een nieuw tijdelijk huisgenootje! In ons leuke huisje, aan de Jacob Catsstraat, komt een onderhuur kamer vrij!We wonen totaal met zijn drieën en je zal het huis dus delen met 2 andere meiden die beide in Delft studeren of hebben gestudeerd. Tess (24) doet Civiel en is net begonnen met afstuderen. Anne-Ruth (22) is bezig met haar KT bachelor en Car (25) is net afgestudeerd op Bouwkunde en gaat een aantal maanden op reis waardoor haar kamer als onderhuur zal staan! Samen hebben we een chille badkamer, een knusse gr met keuken en als kers op de taart een balkon waar je tot in de late ochtenden heerlijk kan genieten van het zonnetje.Wij zijn opzoek naar een huisgenootje die ervan genieten om samen te kokkerellen, borrelen, ginto’s te drinken, sporten, goed gaat op slechte reality tv en er niet vies van is om spontane uitstapjes te maken. Daarnaast bieden we natuurlijk ook ruimte om even op jezelf te zijn.De kamer die vrij komt voor onderhuur is ongeveer 10 m² (€420 excl) en heeft ochtend zon, dus je kunt heerlijk wakker worden met de zon in je gezicht. Alle meubels zullen blijven staan. De kamer komt vrij vanaf 7 juni en zal minimaal beschikbaar zijn tot en met mid september met eventueel kans op langere onderhuur.Zie jij jezelf hier al wonen?Stuur dan een leuk berichtje en een foto naar ons!Groetjes Tessel, Caroline en Anne-RuthInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jacob Catsstraat – 2613HC – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Jacob Catsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 420
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jacob Catsstraat in Delft

Jacob Catsstraat in Delft via Kamernet
Jacob Catsstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo