Jacob Catsstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jacob Catsstraat - 3035PW - Rotterdam beschikbaar per 2023-10-31 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jacob Catsstraat - 3035PW - Rotterdam
Hey mooie gast, ben jij je studentenhuis zat en klaar voor de volgende stap? Dan hebben we voor jou de perfecte kans in onze mooie bovenwoning in het Oude Noorden! Wij zijn Maurits, Thijs, Serban en Ryan en zoeken een mannelijke, Nederlandssprekende huisgenoot die in zijn Masterfase zit of werkt. Zelf zitten we aan het einde van onze studie of werkende, maar dat neemt niet weg dat wij regelmatig de deur uitgaan voor een drankje of een feestje pakken! Onze locatie ontleent zich daar goed voor; Noordplein op steenworp afstand, Centraal station en biergarten op zo’n 5 minuten fietsen. Afstand tot het centrum is dus lekker kort en daarnaast zit de Zwart Jansstraat met Dirk en Coop om de hoek.Er is altijd wel iemand thuis om samen mee te eten, mee te sporten of om je huistaak mee te doen ­čÖé┬á Gezelligheid stellen wij zeker op prijs! Ons huis is 2 jaar geleden opgeknapt en voorzien van alles wat je nodig hebt: vaatwasser, wasdroger, 2 WC’s en inloopdouche. De kamer is 9 m2, maar heeft een vrij hoog plafond van 285 cm dus voelt lekker ruim en licht door het grote raam. De huurprijs bedraagt 600 euro inclusief G/W/L en internet. Als borg wordt 1 maanden huur gerekend. De kamer is beschikbaar vanaf begin November Ben jij ge├źnthousiasmeerd? Stuur dan een bericht, vertel wat over jezelf en wie weet nodigen we jou uit!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jacob Catsstraat – 3035PW – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Jacob Catsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u ge├»nteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jacob Catsstraat in Rotterdam

Jacob Catsstraat in Rotterdam via Kamernet
Jacob Catsstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo